| KAUPUNKI - STADEN

Heijastimet heilumaan!

Mäntymäen koulu tempaisi turvallisuuden puolesta vielä syksyn viimeisellä kouluviikolla.

Anoimme If-vakuutusyhtiöltä jokaiselle 1-2 -luokan oppilaalle heijastimen ja saimmekin ne, kiitos! Oppilas sai uuden heijastimen kun toi kotoa vanhan vaihtoon. Kunnossa oleva ja oikein kiinnitetty heijastin on hyvä ja halpa turvallisuuskeino, sillä autoilija huomaa jalankulkijan heijastimen avulla kolme kertaa kauempaa kuin ilman heijastinta.

Vanhat heijastimet kävimme kiinnittämässä Palokunnantien ja Asematien risteyksessä olevaan hortensiaan. Heijastintempauksen yhteydessä oppilaat halusivat myös muistuttaa autoilijoita varovaisen ajamisen tärkeydestä!

Heijastimet ovat nyt risteyksessä kaikkien ohi liikkuvien ihasteltavina. Mikäli teillä on vanhoja heijastimia, niin tuonne mahtuu vielä!

Terveisin Virva Wahlstedt ja kaikki Mäntymäen 1-2 -luokkien oppilaat, opettajat ja avustajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *