| URHEILU - IDROTT

Säsongstart i grevens tid!

GrIFK Alpine hoppas hålla igång backarna till slutet av april. Liftarna drog igång i grevens tid. Med de orden beskrev GrIFK Alpines verksamhetsledare Atte Penttinen tidpunkten då vintern äntligen behagade anlända till södra Finland och Granibacken.

I och för sig är den sena vintern inte längre någon överraskning,men Penttinen är orolig för att intresset för att skida i södra Finland minskar – folk väljer säker snö framom osäker och reser bort. En annan tråkig följd är att skidcentren i södra Finland har varit tvungna att höja priset på liftkorten.

Nu hoppas man på att säsongen varar ända till slutet av april. Med god tur kanske man kan fira första maj i backen!

Kauniainen-laskettelukeskus-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *