| KAUPUNKI - STADEN

Nordea palvelee yhä kauppakeskuksessa

Nordea tarjoaa Kauniaisissa jatkossakin asiantuntevaa palvelua kahdella kielellä. Syyskuun alusta lähtien konttori on löytynyt kauppakeskus Granin toisesta kerroksesta.


Ilmoitus
Kauniaisten konttori keskittyy erityisesti neuvontapalveluihin ja niitä on tarjolla asiakkaille sekä ajanvarauksella että ilman. Asiakkaiden käytettävissä ovat myös sijoitusasiantuntijan ja pankkilakimiehen palvelut.

– Asiakkaamme haluavat meiltä entistä enemmän neuvonta- ja asiantuntijapalveluita. Viime syksystä lähtien asiakkaillamme on ollut mahdollisuus keskustella esimerkiksi asuntolaina-asioista myös lauantaisin Iso-Omenan konttorissa, Kauniaisten konttorinjohtaja Soila Sarkola. 

Kauppakeskuksessa on jatkossakin käytettävissä Otto-automaatti. Yritysasiakkaille on tarjolla rahahuoltoon vaihtoehtoja kuten vaihtorahalokerikko tai yösäilöpalvelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *