| YLEINEN - ALLMÄN

Tervetuloa olohuoneeseen

Olohuonetoiminta alkoi Nuorisotalolla yläkerrassa toukokuussa 2015. Tilat ovat avoinna päivittäin klo 8–20, mutta päivystäjä on paikalla ma ja ti klo 9–12 ja to klo 12–15. Kahvitarjoilua on päivystysaikoina.

Kuvassa, vasemmalta Sanna Jensen, Leila Pietikäinen, André Marechard, Ann Marie Morrow, Marie Abwe, Stina Salminen, Jonna Ramm-Schmidt, J´ai Tous Mutesi, Fiston Karisa.

Olohuoneeseen voi pistäytyä kuka tahansa. Kaikki toiminta on maksutonta ja vapaaehtoista kieltenopetuksesta tietotekniikkaan, meillä voi myös oleskella tai osallistua keskusteluryhmiin. Riippumatta kielitaidostasi olet tervetullut seurustelemaan ja tutustumaan. Ma klo 10–11 englantia, klo 11.30–12.30 ruotsia, ti-ap opastusta tietotekniikassa, ke klo 10–11 ura- ja elämäntaitovalmennusta (coaching), to klo 12–13 suomenkieltä. Tervetuloa! Yhteystiedot: Nuorisotalo/Olohuone, 2. krs, Läntinen koulupolku 2, Kauniainen. olohuone@graninlahiapury.fi / 040 518 9281 (klo 9–13).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *