| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Luontonurkka

Vihdoinkin ystäväni Pentti Punarinta laulaa taas kirkasta, hentoa lauluaan!

Kaunis Granin luontokuvaaja Henrik Bremer kertoo miksi hän kuvaa lintuja:

”Jo varhain lapsuudessa kiinnostuin luonnosta ja erityisesti linnuista. Me asuimme Itä-Helsingissä, joka oli puhdasta maaseutua viljeltyine peltoineen ja syvine metsineen. Jäätyäni eläkkeelle kiinnostus heräsi uudelleen digitaalikameran tulon myötä.

Kaikki me tiedämme miten tärkeää on liikkua. Minulle paras tapa jonka tiedän, on liikkua luonnossa kamera olalla, ei stressiä, raikasta ilmaa ja usein odottamattomia luontoelämyksiä. Suosittelen lämpimästi!”

Fåglarna kring Gallträsk Monet Henrikin hienoista kuvista on julkaistu myös FB-sivulla Fåglarna kring Gallträsk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *