| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Vuoden luontoretkikalenteri

Viserrys ja liverrys: vuoden luontoretkikalenteri on täällä. Pääkaupunkiseudun tuore luontoretkikalenteri on tullut painosta. Käy hakemassa oma kappaleesi kaupungintalolta tai kirjastosta.

Jo 1980-luvun puolivälistä lähtien on Helsinki yhdessä naapurikaupunkiensa kanssa järjestänyt ilmaisia, opastettuja luontoretkiä – tänä vuonna niitä on kaikkiaan 142! Retket ovat maksuttomia, ellei toisin mainita, ja kauniaislaiset voivat hyvin osallistua vaikkapa Helsingin tai Espoon retkille. Rajoituksia ei ole!

Retket Kauniaisissa ovat:
Ti 10.5. klo 17.30-20 Kaksikielinen linturetki kaupunkiympäristössä. Kokoontuminen Kauniaisten kirjaston sisäänkäynnin edessä.
Su 22.5. klo 13-15 Suomenkielinen Kevättuuli-retki Kasavuoren alueella on tarkoitettu koko perheelle. Kokoontuminen Kasavuoren koulukeskuksessa. Ota mukaan kiikarit, kasviopas ja eväät.
Ke 25.5. klo 21.30-24 Kaksikielinen lepakkoretki alkaa Kansalaisopisto Petran auditoriossa, jossa retkeen valmistaudutaan lyhyellä luennolla.
Ti 7.6. klo 18-20 Millaista on Gallträskin vesi? Kaksikielinen retki 6-10 –vuotiaille. Tapaaminen Eteläisellä Heikelintiellä, Gallträskin ja Träskmossenin yhdyskohdassa. Huom! Ennakkoilmoittautumiset 2.5.-6.6. agb@kauniainen.fi
Su 19.6. klo 17-19.30 Jälkiä vanhasta Kauniaisesta luonnossa: tälle kaksikieliselle kulttuuri- ja luonnonhistorialliselle retkelle kokoonnumme Kasavuoren koulukeskuksen pihalla.
Ke 21.9. klo 17-19.30 Suomenkielinen geologinen retki. Kokoontuminen terveyskeskuksen sisäänkäynnin edessä (Asematie 19).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *