| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Maka Sushilla nappaa

–Liikeideamme on yksinkertainen. Teemme kaikki sushit tuoreista, laadukkaista raaka-aineista ja vain tilauksesta. Eron kyllä maistaa, kertoo Maka Sushin toinen perustaja, Joonas Kohvakka.

Kohvakka ja Lauri Jäppinen avasivat ensimmäisen sushiravintolansa toukokuussa 2015 Tampereelle.
– Ensimmäinen kuukausi kärvisteltiin. Sitten Aamulehti kirjoitti meistä arvostelun, jonka jälkeen homma lähti rullaamaan. Päätimme ottaa uuden haasteen vastaan kesän alussa ja Granissa avattiin 2.8., kertoo Kohvakka

KG1016_1040x600px_20160804-125612-KG-(0057)

Tuorekalat ja -vihannekset saapuvat ravintolalle päivittäin. – Käytämme vuosien saatossa parhaiksi todettuja tavarantoimittajia ja reseptejä. Esimerkiksi teemme soijasekoituksemme itse. Tarkkaa reseptiä en voi kertoa, mutta teemme siitä hieman makeampaa, jotta se ei peittäisi kalan makua, kertoo Kohvakka.

Kotiinkuljetuspalvelua ei vielä ole, mutta isommat tilaukset voidaan kuljettaa tarvittaessa työpaikoille tai kotiin, jos asiasta sovitaan erikseen ja tilaus on tehty tarpeeksi ajoissa. – Tulevaisuudessa haluaisimme järjestää kotiinkuljetuksen myös pienemmille tilauksille, Kohvakka vinkkaa.

Maka Sushi Oy työllistää omistajat mukaanlukien yhteensä 14 henkilöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *