| YLEINEN - ALLMÄN

Frej fotograferade Kulturkarnevalen: “Jag vill förmedla den goda andan och all kärlek”

Just med Kulturkarnevalen vill jag förmedla den goda andan och all den kärlek som finns bland deltagarna, ledarna och staffen, säger fenomenale fotografen Frej Vuori om jobbet som fotograf på Kulturkarnevalen som år 2003 började i Grani och i år samlade hundratals deltagare för 14:e gången i Grani.

 

kulturkarnevalen2016_fv-03
Frej, du är fotograf för Kulturkarnevalen. Vad är det bästa med jobbet?
Det bästa är att få se hur snabbt deltagare lär sig nya talanger och med vilken entusiasm de antar utmaningarna. Att man kan lära sig så mycket under bara en helg slutar aldrig att imponera och även min fotograferings gnista tändes under en karneval.
kulturkarnevalen2016_fv-05
Vad försöker du förmedla med dina bilder?
Jag vill förmedla känslor och stämningar, beskriva hur det var och visa vad som hände. Just med Kulturkarnevalen vill jag förmedla den goda andan och all den kärlek som finns bland deltagarna, ledarna och staffen.kulturkarnevalen2016_fv-02
Har du ett motto som fotograf?Fånga stunden, fånga känslan.

Vad jobbar du med – eller är du heltidsfotograf?
På dagen jobbar jag som grafisk designer och fotograf vid en reklambyrå, utöver det jobbar jag även som DJ och evenemangs producent.
kulturkarnevalen2016_fv-01
Om någon vill bli fotograf, vilka är dina bästa tips?

Vem som helst kan ta en bild men inte många kan fånga motiven. Fotografera det du tycker är intressant och läs på om komposition, ljus och hur kamerans inställningar fungerar.

One thought on “Frej fotograferade Kulturkarnevalen: “Jag vill förmedla den goda andan och all kärlek”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *