| URHEILU - IDROTT

Hyvän olon liikuntastudio avattu uimahallissa

Haluamme tarjota liikuntapaikan, jossa jokaisella on hyvä olla, sanoo Ann-Marie Nordström.

20161205-134315-kg-0027Ann-Marie Nordström, olet tänä syksynä perustanut uuden liikuntastudion Uimahallin yhteyteen. Miksi?

Noin 10 vuotta sitten kiinnostuin liikunnasta ja osallistuin sisäpyöräily -ohjaajakoulutukseen. Tämän myötä pääsin ohjaamaan asiakkaille hyvin suunniteltuja ryhmäliikuntatunteja josta innostukseni kasvoi ja kouluttauduin m.m. kahvakuulaohjaajaksi.

Asiakkaat huomasivat sisäisen paloni tähän alaan ja osa alkoi ehdottamaan oman liikuntapaikan avaamista. En kuitenkaan vielä silloin ollut siihen valmis vaan jatkoin ryhmäliikuntatuntien ohjaamista muissa kuntokeskuksissa.

Kuurinniityssä vedin kahvakuula -puistojumppaa ja tuolloin totesin, että hyvinvointiala on ehdottomasti minun juttuni. Hakeuduin Trainer4You:n personal trainer koulutukseen. Asiakaskuntani laajeni ja tuntui siltä, että nyt oli se oikea aika lähteä etsimään omaa liikuntastudiota.

Viime kesänä hyvä ystäväni soitti minulle ja kertoi mahdollisuudesta Kauniaisten uimahallilla. Silloinen omistaja halusi myydä liiketoimintansa, kävin katsomassa tiloja ja ymmärsin heti, että tämä oli Liikuntastudio Hyvä Olon koti.

Mikä on sinun liikeideasi?

Se on yksinkertainen: tarjoamme laadukkaita hyvinvointipalveluita matalankynnyksen liikuntastudiossa. Keskiössä ovat laadukkaat ryhmäliikuntatunnit ja nykyaikainen, toimiva kuntosali.

Ryhmäliikuntatuntien onnistuminen on pitkälti kiinni ohjaajista. Olen hyvin tarkka siitä kuka meillä ohjaa tunteja ja tämän takia kaikki ohjaajamme ovat alansa huippuja!

Pyrimme rakentamaan tuntivalikoimamme asiakkaiden ehdoilla jotta jokainen löytää itselleen sopivat tunnit. Myös kuntosali remontoitiin ja uusimme koko laitekannan. Halusimme tuoda asiakkaillemme myös SkiErgo-hiihtolaitteen sekä pyöräilijöiden suosiman WattBike-sisäharjoittelupyörän.

Hyvä Olon asiakkaat saavat myös aina treenin yhteydessä käydä uimassa ja saunassa.

20161205-134108-kg-0018

Mitkä o20161205-134748-kg-0065otettu hyvin vastaan ja on ollut mukava huomata kuinka avoimesti ihmiset ottavat yhteyttä ja tulevat keskustelemaan. Toivotamme kaikki tervetulleeksi uimahallille tutustumaan Hyvä Oloon ja jos olen itse paikalla niin nykäiskää hihasta ja tulkaa juttelemaan. Liikuntastudiomme on tarkoitettu aivan kaikille!

NINA WINQUIST

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *