| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

GGF:lle neljä mitalia

Grankulla gymnastikförening GGF voitti neljä mitalia joukkuevoimistelussa Finlandssvenska gymnastikförbund FSGF-voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa 13. toukokuuta Kristiinankaupungissa.

Joukkuevoimistelun vuosittainen FSGM kokoaa voimistelijoita koko ruotsinkielisestä Suomesta. GGF osallistui kilpailuihin kuudella joukkueella voittaen kaksi kultamitalia, yhden hopean ja yhden pronssimitalin.

–   Kisa oli oikein onnistunut ja GGF menestyi hyvin. Voimistelijat ovat työskennelleet salilla ahkerasti koko vuoden ja oli hauskaa nähdä kaikkien onnistuvan kilpailussa, sanoo Annika Lehto, valmentaja ja lajivastaava seurassa.

Joukkuevoimistelussa, joka on syntynyt suomalaisesta naisvoimistelusta, tehdään ohjelma, jolla esiinnytään kilpailuissa ja esityksissä. Ohjelmaan kuuluu lajiteknisiä vaikeusosia, jotka suoritetaan musiikkiin ja siitä muodostuu kokonaisuus ja elämys yleisölle.

GGF:n syyskausi alkaa syyskuun lopussa ja ilmoittautuminen alkaa elokuun puolivälissä. Lisää tietoa ryhmistä ja ilmoittautumisesta saa seuran verkkosivuilta, www.ggf.idrott.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *