| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nuorisotalo muuttaa ja vaihtaa nimeä

Syyskuun alussa nuorisotoimi avautuu uusissa tiloissa Heikelintiellä. Muutto tapahtuu, koska Nuorisotalossa on tehtävä tarkempia tutkimuksia mahdollista remonttia varten. Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anders Lindholm-Ahlefelt toivoo, että nuoret löytävät tiensä uuteen osoitteeseen.

Keväällä tehty tutkimus osoitti, että Nuorisotalossa on kosteus- ja mikrobivaurioita sekä rakennusteknisiä vikoja ja puutteita. Tämän takia vahinkojen laajuutta ja mahdollisia toimenpiteitä tutkitaan tarkemmin. Nuorisotalo on suljettu ja nuorisotoimisto, kulttuuripalvelujen hallinto sekä kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen hallinto muuttavat entiseen päiväkotirakennukseen Heikelintie 12.

Heikelintie 12

Musiikkijuhlien toimisto muuttaa Villa Junghansiin kuten myös Kaunis Granin toimitus.
Suunnitelmaa siirtää nuorisotalon toiminta Villa Odewalliin on lykätty, koska sen remontti on vielä kesken.
Anders Lindholm-Ahlefelt odottaa innolla muuttoa Heikelintielle.
– Koska uusi osoite sijaitsee hieman syrjässä niin se tarkoittaa, että meidän pitää tehdä hieman enemmän työtä että nuoriso löytää sinne, hän sanoo.

Samaan aikaan kun nuoritoimisto muuttaa Nuorisotalosta uusiin tiloihin, muuttuu myös talon nimi ja uutta tilaa kutsutaan Vapaa-aikataloksi.
– Toiminta jatkuu niin kuin ennenkin. Siirrämme pingis- ja biljardipöydät uusiin tiloihin. Nuorisotoiminta saa uudessa paikassa koko alemman kerroksen. Mutta bänditoiminta ei sinne mahdu, joten sitä asiaa meidän pitää vielä miettiä. Ja meidän on myös otettava Uusi Paviljonki nuorisotapahtumien käyttöön, sanoo Lindholm-Ahlefelt.
Uudessa Paviljongissa tehdään syksyn aikana joitain parannuksia elektronimusiikkia varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *