| YLEINEN - ALLMÄN

Stipendier för 2017 delades ut

Esboregionens kulturstiftelse höll sin traditionella årsfest i Nya Paviljongen i Grankulla den 21.11.2017.

Öppningstalet hölls av Grankullas stadsdirektör Christoffer Masar och festtalet hölls av rektor Satu Roberg från Grankulla Musikinstitut. Begivenheten leddes av stiftelsens verksamhetsledare Hannu Viitanen.
Stipendiemottagarna framförde ett musikprogram. I år beviljades stipendier åt följande mottagare: Jere Aalto (fotokonst), Amado Musiikkikouluyhdistys ry, Espoon AVH-kerho ( kamratstöd för hjärnskadade), Jesse Hänninen (musik), Musikinstitutet Juvenalia, Matti Kaksonen (danskonst), Kirkkonummen AVH-kerho (rehabilitering av hjärnskadade), Kyrkslätt Ungdomsförening rf KNUF, Finland 100 skrivtävling för gymnasiet, Understödsföreningen för jazzmusik i Grankulla, Orgelnatt och Aria rf (Luther opera), Wau rf, Sanni Virta (kantelekonst).
Föreningens grundare år 1999 var Esbo Krigsveteraner rf, Esbo och Grankulla städer, Kyrkslätt kommun, Aaltouniversitetet och stadsdelsförbundet i Esbo. År 2018 hålls årsfesten i Kyrkslätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *