| KAUPUNKI - STADEN

6 kysymystä Smart Granista

Kaupungin kulttuuri&liikuntapalvelut -yksikkö on kehittänyt uuden digitaalisen palvelun helpottamaan kauniaislaisten arkea. Smart Grani-palvelun tarkoituksena on tarjota uudenlaisia tapoja toimia.

 

– Olit sitten varaamassa liikunta-tai juhlatilaa, ostamassa uimahalliin lippuja, varaamassa parturiaikaa tai pöytää ravintolasta, niin vastaus näihin kaikkiin löytyisi Smart Granista, kerrotaan kaupungin nettisivuilla.

Mistä on kysymys, liikuntapalvelukoordinaattori Nina Allenius

– smartgrani.fi on palvelu josta kuntalainen löytää kaikki Kauniaisten tarjoamat palvelut, niin kunnan kuin yksityisenkin tuottamat. Saat tietoa tapahtumista, voit katsoa kaupungin lounaspaikkojen päivän lounaat, voita varata aikaa terveyskeskukseen ja varata juhla- sekä liikuntatiloja. Tässä siis vain muutama palvelu mitä smartgrani.fi kuntalaiselle tarjoaa.

Onko palvelu jo käytössä?

– Palveluun pääse jo tutustumaan (www.smartgrani.fi), mutta se kaipaa vielä viimeistelyä. Palvelua aletaan markkinoida huhtikuussa.

Miten toivotte kauniaislaisten käyttävän tätä palvelua?

– Toiveenamme olisi, että mahdollisimman moni kauniaislainen ja tietenkin kaikki muutkin jotka Kauniaisten palveluja käyttävät löytäisivät palvelun ja käyttäisivät sitä arjen apuvälineenä.

Ovatko yhdistykset olleet innoissaan tästä?

– Yhdistykset ja paikallisseurat näkevät tässä hyvän mahdollisuuden kertoa toiminnastaan. Smart Granin avulla he voivat helposti mm. ilmoittaa ajankohtaisista tapahtumistaan.

Mitä pitää tehdä jos haluaa käyttää kyseistä palvelua (esim. yhdistykset)?

– Riittää, kun on yhteydessä meihin. Mietitään sitten yhdessä miten smartgrani.fi voisi parhaiten olla heille avuksi. Yhdistykset ja seurat voivat itse kukin päättää kuinka paljon haluavat palvelusta. He voivat rakentaa oman kotisivun smartgrani.fi:in tai sitten vaikka linkittää oman jo olemassa olevan kotisivunsa palveluun.

Miten te saatte kauniaislaiset innostumaan tästä?

– Kauniaislaiset ovat tunnetusti hyvin aktiivista ja yhteisöllistä väkeä, niinpä uskon, että kun saadaan tieto palvelusta kaikille niin jokainen haluaa käyttää smartgrani.fi:tä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *