| URHEILU - IDROTT

“GrIFK haluaa pelata viihdyttävää jalkapalloa”

GrIFK:n kausi Kakkosessa on alkanut. Tässä 6 kysymystä GrIFK:n managerille ja pelaajalle Petter Meyerille (kuvassa oikealla) kauden odotuksista.

Mitä tavoitteita GrIFK:lla tulevalla kaudella, onko tavoitteenanne nousu Ykköseen?

– Haluamme pelata viihdyttävää ja voitokasta jalkapalloa. Virallisena tavoitteenamme ei ole nousta Ykköseen, mutta haluamme parantaa peliämme koko kauden ajan ja toivottavasti sitten pelata syksyllä loppukarsinnoissa.

Missä on joukkueen vahvuus tänä vuonna?

– Harjaantunut joukkue, jossa on sama pelaajarunko kuin aikaisemmin. Päävalmentaja Mark Soutar on saanut läpi omia ajatuksiaan ja meillä on nyt varmasti kokonaisempi joukkue kuin ennen.

Onko teillä joitain heikkouksia?

– Meillä on kapea joukkue, joten meidän pitää yrittää välttää loukkaantumisia. Lassi Luoto ja FysiOne tekevät kovasti töitä sen eteen.

Mitkä ovat kiinnostavimmat kiinnitykset tänä vuonna?

– Varmaankin eräs juniori joka on nostettu b-junioreista, Frans-Eemil Leppänen (kuvassa vasemmalla). Hän on ollut talven aikana erittäin hyvä ja voi lyödä itsensä läpi jo tällä kaudella. Daniel Langhoff on ollut cupissa myös todella hyvä, vaikka hän ei olekaan uusi kiinnitys.

Millainen on mielestäsi Kakkosen taso tänä vuonna?

– Vaikea sanoa, koska emme ole seuranneet niin tarkkaan niinä vuosina kuin olimme Ykkösessä. Taso on varmaankin samanlainen kuin noustessamme 2015.

Mitkä ovat kovimmat vastustajanne sarjassa tänä vuonna?

– Arvelisin että porilaiset joukkueet FC Jazz ja MuSa. BK-46 ja SalPa voivat myös yllättää jos kaikki napsahtaa kohdalleen.

KÄÄNNÖS: SIRKKU VEPSÄLÄINEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *