| YLEINEN - ALLMÄN

Nyt on Villa Bredan harjannostajaiset pidetty – ovet avautuvat syyskuussa

Tiistaina vietettiin harjannostajaiset Uudessa Villa Bredassa. Ja näihin juhliin kannatti kaupunginjohtaja Christoffer Masarin mukaan todellakin tulla. Kyseessä on nimittäin kaupungin todennäköisesti suurin investointi ikinä.

 

Kaupunginjohtaja on selvästi tyytyväinen, että ollaan tässä kohdassa – tuli sote tai ei.

– Villa Breda tarkoittaa meille sitä että meillä on ajanmukaiset, modernit tilat jossa seniorit saavat mukavat, viihtyisät kodit itselleen. Riippumatta siitä mitä sotelle käy, tämä kiinteistö ja nämä toiminnot ovat täällä ja pysyvät.

Projektipäällikkö Minna Koskinen, rakennuttajapäällikö Tomi Salminen ja kaupunginjohtaja Christoffer Masar Villa Bredan terassilla.

Valmistuttuaan Villa Bredaan keskitetään vanhuspalvelupäällikkö Anja Kahanpään mukaan kaikki kaupungin vanhuspalvelut saman katon alle.

– Tulevaisuudessa näissä tiloissa liikkuu päivittäin jopa useita satoja ihmisiä. Asukkaita, läheisiä, työntekijöitä, vapaaehtoisia ja muita kävijöitä, hän sanoo.

 

Anja Kahanpää.

Hoivayksikköön tulee 60 asukkaan viimeisien vuosien koti. Mutta uusia tiloja tulee hänen mukaansa käyttämään kaikki kuntalaiset.

– Toivon itse myös että myös nuoremmat kuntalaiset löytävät tiensä tänne, hän sanoo.

Hän odottaa myös yhteistyötä mm koulujen, päiväkotien, urheiluseurojen ja muiden järjestöjen kanssa.

– Yhdistävänä tekijänä toivottavasti on kulttuuri, musiikki ja taide, hän sanoo.

Uusi Villa Breda avaa ovensa syyskuussa.

 

Lisää kuvia:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *