| URHEILU - IDROTT

GrIFK käsipallonaiset valmistautuvat uuteen kauteen

Naisten SM-sarjassa neljänneksi viime kaudella sijoittunut GrIFK jatkaa omien kasvattien voimin ja vahvistuu kahdella uudella yhdeksän metrin pelaajalla.

GrIFK:n tavoitteena on rakentaa vahva ja menestyvä naisten käsipallon edustusjoukkue ja uuteen kauteen lähdetäänkin taistelemaan mitaleista kuusijoukkueiseksi kutistuneessa SM-sarjassa.

Kesällä joukkue keskittyy erityisesti fysiikkaharjoitteluun Sam Kihlstedtin ja Miro Koljosen komennossa. Kaksikko saa luotsattavakseen joukkueen, jonka keski-ikä on alle 21 vuotta. Tavoitteena on saada lisää kestävyyttä, pelinopeutta sekä jatkoa hyvin toimineeseen kovaan puolustukseen.

– Kun hyökkäyspeli saadaan nostettua uudelle tasolle, olemme mukana mitalipeleissä, uskoo Koljonen.

Uusia vahvistuksia

Carolina Böckelman ja Greta Wirén siirtyvät Dickenistä Granin valkovihreisiin väreihin. Urallaan viittä SM-kultaa juhlinut Böckelman on 160 SM-ottelussa tehnyt 546 maalia.

Valmentajat Kihlstedt ja Koljonen ovat tyytyväisiä Böckelmanin paluusta kasvattajaseuraansa.

– Caro on rutinoitunut pelintekijä ja hän tuo Granin nuorelle joukkueelle valtavan määrän johtajuutta. On hienoa saada seuran oma kasvatti takaisin kotiin. Wirén on monipuolinen ja motivoitunut pelaaja, joka sopii hyvin joukkueeseen.

Granissa pelaajapolku suoraan käsishuipulle

Seuran itselleen luomat tasovalmennusohjeet ovat rakentamassa nuorille urapolkua joka kattaa kaikki junioriluokat pallokoulusta SM-sarjaan saakka. Ohjeiston avulla GrIFK:ssa on luotu portaikko, jonka avulla jokaisella nuorella pelaajalla on tahtoessaan selkeä reitti kohti huippua. Sen avulla myös Granin tulevaisuus näyttää vihreältä.

Kausikorttihaasteessa loppukiri!

GrIFK tavoittelee runkosarjan kotiotteluihin yli kahtasataa kausikorttilaista lupaamalla kortin puoleen hintaan kaikille jotka osallistuvat kausarihaasteeseen kesäkuun loppuun mennessä. Tähän mennessä runkosarjan 10 kotiotteluun oikeuttavaan 35 euron korttiin sitovia varauksia on jo 140.

Kutsumme koko Granin mukaan haasteeseen tukemaan naisten edustusjoukkueen matkaa mitaleille!

Loppukiriin voi osallistua osoitteessa grifk-handball.com/naiset/liput/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *