| URHEILU - IDROTT

Kaj Hagman miesten uusi valmentaja GrIFK:ssa

Viime kaudella neljänneksi SM-liigassa sijoittunut GrIFK on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen viimeiset viisi vuotta SIF:iä valmentaneen Kaj Hagmanin kanssa. Hagman korvaa kolme kautta Grania valmentaneen Mikko Koskuen.

38-vuotias Hagman on siviiliammatiltaan opettaja ja asuu Tammisaaressa. Yhden Suomen mestaruuden saavuttanut BK-46:n kasvatti ehti urallaan pelata reilut 400 ottelua ja tehdä yli 1200 maalia BK:n, SIF:n ja EIF:n riveissä, sekä edustaa Suomea neljässä A-maaottelussa, GrIFK kertoo lehdistötiedotteessaan.

Pelaaja Ruotsista

GrIFK saa myös viivapeliosaamista Ruotsin Elitserienistä kun 19-vuotias Anton Karlsson saapuu vuoden lainasopimuksella lundilaisesta LUGI:sta Graniin. Ennen Kauniaisiin siirtymistään Karlsson edustaa Ruotsia alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Sloveniassa.

Kuluneella kaudella 21 Elitserien-ottelussa ja kolmessa EHF Cupin pelissä esiintynyt, Ruotsin nuorten maajoukkueleirillä paraikaa EM-kisoihin valmistautuva pelaaja itse oli heti valmis, kun hänelle ehdotettiin siirtoa SM-liigaan.

Minulta tiedusteltiin kiinnostusta siirtyä Kauniaisiin ja se tuntui heti hyvältä mahdollisuudelta kehittyä sekä pelikentällä että sen ulkopuolella. Kirjoitin juuri ylioppilaaksi eikä minulla ollut muita suunnitelmia joten ajattelin että mikä ettei!

Lue lisää:

https://grifk-handball.com/

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *