| URHEILU - IDROTT

Kimmo Kantolasta GrIFK:n uusi päävalmentaja

Grankulla IFK on nimennyt Edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi Kimmo Kantolan. Kantola, 35, on toiminut jalkapallovalmentajana vuodesta 2000 lähtien muun muassa Kyrkslätt Idrottsföreningin edustusjoukkueessa sekä saman seuran eri juniori-ikäluokissa.

Viimeisimmässä valmennustehtävässään hän oli mukana nostamassa FC Esport Honkaa Veikkausliigaan syksyllä 2017.  Hän liittyi tuolloin Vesa Vasaran valmennustiimiin pelianalyytikoksi kesken kauden palattuaan juuri sitä ennen Suomeen Italiasta, jossa hän työskenteli yhden kauden milanolaisen Accademia Internazionale Calcion juniorivalmentajana.

1+1 –mallisen sopimuksen tehnyt Kantola on innoissaan uudesta haasteestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *