| KAUPUNKI - STADEN

Kauniaisten pulkkamäki käytössänne

Hieno ja valaistu pulkkamäki löytyy Kauniaisissa laskettelurinteen läheltä, puolivälissä kävelytietä, joka vie ylös Silmukkaan. Kaupunki kunnosti mäen viime vuonna, teki siitä suuren ja leveän ja samalla turvallisen.

Pulkkamäki on valaistu silloin, kun pujottelurinne on avoinna. Laskettelurinteen hoitajat ovat luvanneet tampata mäen tarpeen mukaan rinnekoneella kerran viikossa.

Laskettelurinteen pysäköintipaikalta puuttuvat selkeät kyltit, jotka ohjaavat pulkkamäkeen. Tällä haavaa ei minkäänlaisia opasteita ole, eikä myöskään tietoja mäestä kaupungin omilla nettisivuilla. Täten ainakin kaupungin uudet asukkaat eivät löydä mäkeä, vaan ajavat Glimsin pieneen mäkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *