| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Gymnasiets rektor byter jobb

Niklas Wahlström som arbetar som rektor vid Gymnasiet Grankulla samskola byter jobb. Wahlström blir ny sektorsansvarig för utbildning på Svenska folkskolans vänner.

 

Niklas Wahlström kommer enligt ett pressmeddelande att jobba med utbildningsfrågor på ett brett plan och axla ansvaret för utbildningssektorn inom SFV.

– Det känns fantastiskt roligt att ha blivit vald! Jag ser det som en erkänsla för mitt arbete för skolutveckling i många år. Det är med stor iver jag tar mig an uppgiften att fortsätta jobba för den finlandssvenska utbildningen med individens inlärning, utveckling och välmående i fokus, säger Niklas Wahlström i ett pressmeddelande från SFV.

Niklas Wahlström kommer att jobba från SFV-kontoret i Helsingfors. Då ansökningstiden för tjänsten gick ut hade 82 personer visat intresse för tjänsten.

– Vi är stolta och glada över att hälsa Niklas välkommen med i vårt team, som nu kompletteras med en pedagogiskt sakkunnig. Han har visat prov på hög kompetens, målmedvetenhet och kreativitet. Gymnasiet Grankulla samskola är ett av de bästa gymnasierna i Finland i dag, säger SFV:s kanslichef Johan Aura.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *