| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Gudstjänsterna streamas till församlingens hemsida i realtid

Grankulla svenska församling anpassar sin verksamhet i enlighet med regeringens och biskoparnas anvisningar. Det samma gäller den finska församlingen. Även all verksamhet i Grankulla svenska metodistförsamling är inställd fram till 13.5.

 

– Gudstjänsterna genomförs undantagsvis utan församlingsbornas närvaro i kyrkan, p.g.a. smittorisken. Gudstjänsterna streamas till församlingens hemsida i realtid, skriver Grankulla svenska församling på webben.

Förrättningar som dop, vigslar och jordfästningar ställs inte in utan de genomförs med ett deltagarantal på högst 10 personer. Också förrättningarna kan streamas enligt överenskommelse med de anhöriga.

– Coronavirushotet har också väckt befogad oro bland många. Församlingen finns till för samtal och stöd också under exceptionella förhållanden som dessa. Vi – församlingens medarbetare – finns till för er, säger församlingen.

Kontaktuppgifterna hittas på grankullaforsamling.fi/kontakt.

Diakonimottagningen med brödutdelningen är öppen tisdagar kl.09.30-11.00 i kyrkans aula.

Församlingens övriga vanliga verksamhet för barn och ungdomar, unga vuxna, körverksamhet och alla annan verksamhet för vuxna inhiberas fram till den 13.5.

Information om församlingens verksamhet uppdateras fortgående på församlingens hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *