| URHEILU - IDROTT

Käsipallokausi päättyi ennen ratkaisupelejä – mitaleita ei jaettu

Koronavirus ja sen rajoittamistoimet ovat vaikuttaneet suuresti myös urheilutoimintaan, kun harjoitus- ja sarjatoiminta on ajettu alas.

Käsipalloliiton liittohallitus päätyi odotettuun ratkaisuun ja käsipallokausi 2019-2020 on kokonaisuudessaan ohi.

Grankulla IFK:n naisjoukkue ehti hankkia itselleen SM-sarjassa välieräpaikan, mutta kausi loppui nyt ennen aikojaan. Carolina Rehnberg (kuvassa) teki päättyneellä kaudella 80 maalia, ollen joukkueensa paras ja koko sarjan seitsemänneksi paras maalintekijä.

Anthony Hellakoski.

Miesten joukkue oli kauden keskeytyessä SM-liigan alemman loppusarjan kärkipaikalla ja varmistanut puolivälieräpaikan. Mikael Källmanin johdolla joukkue oli onnistunut kääntämään kurssinsa totaalisesti, mutta nyt Kauniaisissa jäi näkemättä, mihin joukkueen vire olisi keväällä riittänyt. GrIFK:n Anthony Hellakoski oli kauden tehopelaaja – Hellakoski teki sarjassa 107 maalia ja oli koko sarjan kolmanneksi paras maalintekijä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *