| KAUPUNKI - STADEN

Balkongträning startar i Grankulla

Medborgarinstitutets motionsgruppsledare startar balkongträning.

Du kan delta i träningen på din egen balkong, altan eller gård bara du håller säkerhetsavstånd, ca 3 meter. Träningspasset räcker ca 20 minuter med fokus på övningar som passar särskilt äldre personer, som ju enligt rekommendationen ska stanna hemma så mycket som möjligt.

– Just nu kartlägger vi vilka husbolag som kunde vara intresserade av balkongträning, berättar arrangörerna.

Kontakta motionsplaneraren per telefon, sms eller e-post om ditt husbolag vill skaffa balkongträning för sina boende: helena.pirvola-nykanen@grankulla.fi, tfn 050 5556 252.

– Efter att husbolaget tar kontakt sätter vi upp ett anslag med tiderna för balkongträningen på husets ytterdörr eller anslagstavla. I sådana flervåningshus där det är praktiskt möjligt lägger vi information om träningstiderna i allas postluckor. Tiderna läggs också upp på Grankulla stads webbplats så att alla har möjlighet att delta.

Hellu, Nina och Mervi uppmanar alla att delta i utmaningen om vilket husbolag som tränar mest i Grankulla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *