| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Joulunavausta ei järjestetä tänä vuonna

Kauppakeskus ja kaupunki eivät järjestä isoa perinteistä joulunavausta tänä vuonna.

– Kauppakeskus ei itse järjestä mitään. Tuntuu vähän vaikealta, että lähdettäisiin tekemään joitain, jos kaupunki kerran on päättänyt että nyt ei ole suositeltavaa järjestää mitään isoa tapahtumaa, kauppakeskuksen päällikkö Heli Vainio sanoo.

Hän ja kauppakeskus on sen sijaan perinteisen tapaan saanut yhteydenottoja mm. yhdistyksiltä ja  seurakunnilta, jotka haluavat järjestää pienimuotoisia tapahtumia, jotka liittyvät musiikkiin tai myyjäisiin.

 – Olemme suhtautuneet myötämielisesti kyselyihin yhteistyöstä ja pyrimme antamaan kaikille halukkaille mahdollisuuden tulla kauppakeskus Graniin. Aikataulut ovat sen sijaan aikalailla auki vielä koronan takia, Heli Vainio sanoo.

Mutta joulu tulee kuitenkin. Jouluvalot sytytetään kauppakeskuksessa 13.11. Kaupungin jouluvaloista kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan noin viikko sen jälkeen, eli 17-18.11. lähtien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *