| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunkirata kaupunginhallituksessa tiistaina

Kauniaisten kaupunginhallitus kokoontuu tiistaina ylimääräiseen kokoukseen jatkamaan kaupunkirata-asian käsittelyä. Hallitus palautti kaupunkirataa koskevan sopimuksen uudelleen valmisteluun maanantaina.

Investointi on kaupunginhallituksen mukaan kallis. Hanke maksaa kaiken kaikkiaan 275 miljonaa euroa ja Kauniaisten osuus siitä on 10 prosenttia.

Kauniaisten kaupunginjohtaja Christoffer Masar sanoo Länsiväylä -lehden haastattelussa perjantaina, että kaupunkirata on vaikeampi pala noin 10 000 asukkaan Kauniaisille kuin noin 290 000 asukkaan Espoolle. Espoo on hyväksynyt sopimuksen.

– Se on iso investointi Espoollekin, mutta se reilu 100 miljoonaa on Espoolle suhteellisesti hyvin paljon pienempi. Tämä on moninkertaisesti isompi meille projektina ja vastaa noin kolmen vuoden kokonaista investointiohjelmaa, hän toteaa haastattelussa.

Jos kaupunginhallitus hyväksyy sopimuksen tiistaina kaupunginvaltuusto päättää lopullisesti asiasta 23 marraskuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *