| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

ST1 -asema puretaan

Bensowinkuja 2 tontilla sijaitsevan vanhan bensiiniasemarakennuksen purkutyöt alkavat joulukuussa.

Pääurakoitsija on Helsingin Talosiirto Oy. Yhtiön mukaan purkutyöt kattavat rakennuksen purun lisäksi tontilla olevien tukimuurirakenteiden purun, öljy- ja bensiinisäiliöiden poiston sekä mahdollisen pilaantuneiden maiden puhdistuksen.

Purkutyöt valmistuvat arviolta tammi-helmikuun vaihteeseen.

Kauniaisten VPK haluaa rakentaa tontilla. Kaupunki on aiemmin varannut tontin uudelle paloasemalle Bensowinkuja 4:ään, tontille ST1-aseman (Bensowinkuja 2) takana. Nyt ajatuksena on, että VPK muuttaa askelen lähemmäksi Kauniaistentietä ja rakentaa tontille, jossa huoltoasema nyt on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *