| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lähellä Deli hakee nyt uutta tilaa

Lähellä Deli on irtisanottu Kauppakeskus Granin tiloista tammikuun loppuun mennessä.

Tuliko tämä yllätyksenä?

– Kyllä, aikataulu on todella tiukka. Kauppakeskuksen ehdottaman uuden tilan hinta nousi niin korkeaksi, että emme millään voi lähteä siihen mukaan. Ja valitettavasti hintatieto ehdotetulle tilalle saatiin vasta loppiaisen jälkeen, kahvilan toimitusjohtaja Pia Laakio sanoo.

Lähellä Deli oli viime vuonna Vuoden yrittäjä Kauniaisissa. Kuvassa Päivi Leveelahti (vas.) ja
Pia Laakio.

Onko teillä jo varteenotettavia vaihtoehtoja tiedossa?

– Olemme kartoittaneet lähellä olevia liiketiloja. Valmista tilaa ei löydy, jossa olisi mahdollisuus valmistuskeittiöön. Asia vaatii tarkempaa kartoitusta, mihin saadaan rakennettua riittävät olosuhteet keittiötä ja asiakasvessoja varten.

Lähellä Deli on auki 29.1 asti.

– Sitten siirrämme tavaramme varastoon, ja yritämme löytää sopivan tilan toiminnallemme. Avaamme sitten myöhemmin entistä ehompina. Ihanat kauniaislaiset ovat olleet paljon yhteydessä ja yrittäneet löytää meille uutta tilaa, Pia Laakio sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *