| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Regionförvaltningsverket: Restriktionerna förlängs

Den 27 januari fattade Regionförvaltningsverket i Södra Finland i sin region fyra beslut om att förlänga de nuvarande restriktionerna, som gäller till utgången av januari, så att de är i kraft också under februari, det vill säga under tiden 1–28.2.2021.

– Inom Helsingfors och Nylands, Egentliga Tavastlands och Kymmenedalens sjukvårdsdistrikts områden är samtliga offentliga tillställningar och allmänna sammankomster inomhus och utomhus med över 10 personer förbjudna, sägs det i ett pressmeddelande.

Den nya virusmutationen ökar risken för att sjukdomsläget snabbt ska försämras. I det här läget är det skäl att undvika alla onödiga närkontakter med andra personer, påpekar verket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *