| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Automaattipizzat menestys Granissa

Fizzan pizzakioski Kauniaisissa kiinnostaa laajalti. Sekä median että asiakkaitten kiinnostus yllätti kioskin omistajan Alex Benjaminin.

Hän ei paljasta, miten paljon pizzoja on käynyt kaupaksi, mutta joka tapauksessa niitä on myyty neljä kertaa enemmän kuin oli odotettu.

Moni iso mediatalo kuten Yle, MTV3, Helsingin Sanomat ja HBL ovat huomioineet automaatin. Yllätyitkö?

– Olin hyvin yllättynyt. En odottanut ylipäätään mitään tällaista, koska en ole ollut yhteydessä medioihin. Kiitän Kaunis Grania, joka kirjoitti ja julkaisi ensimmäisenä jutun meistä, sanoo Alex Benjamin.

Alku ei ole sujunut täysin ongelmitta, sillä uuniin piti tilata osa Ranskasta. Tämä johti siihen, että jonkin aikaa myytiin vain paistamattomia pizzoja.

– Kaikki on nyt ok. Kauniaislaiset ovat olleet hyvin ymmärtäväisiä, rohkaisevia ja myönteisiä, ja haluan todella kiittää heitä kaikesta, mitä he ovat tehneet sen puolesta, että tunnemme itsemme tervetulleiksi.

Ensimmäinen viikonloppu oli Alex Benjaminin mukaan raskas, ja kun he oivalsivat, että kysyntä oli suurta, piti heti palkata lisää väkeä.

– Nyt meillä on enemmän henkilökuntaa ja pystymme vastaamaan kysyntään, hän sanoo ja lupaa kohta sovelluksen, jonka avulla näkee, mitä pizzoja on saatavissa, ja joita voi tilata etukäteen.

Mikä pizza on suosituin?

– Riippuu ajankohdasta. Päivällä White Grani ja iltaisin Diavola.

Fizza on kysynyt asiakkailta verkossa, mihin seuraava automaatti pitäisi avata. Leppävaara ja Tapiola ovat toivomuslistan kärjessä.

– Olemme valmiit avaamaan yhden tai kaksi lisää riippuen siitä, miten Espoon kaupunki antaa lupia. Uudet kioskit lyhentäisivät myös jonoja Kauniaisissa, hän sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *