| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Ruotsinkielinen seurakunta viettää pääsiäistä suuryleisön kanssa

Yle 5 televisioi tänä vuonna Kauniaisista kaksi jumalanpalvelusta, ensimmäisen pitkänäperjantaina ja toisen pääsiäispäivänä. Ruotsinkielinen seurakunta kutsuu täten koko maan mukaan viettämään pääsiäistä.

– Olen hyvin tietoinen siitä, että kaikki, erityisesti vanhimmat seurakuntalaiset, eivät pysty seuraamaan suoratoistolähetyksiä. Olen siksi erittäin iloinen, että voimme näyttää jumalanpalvelukset tv:ssä, sanoo kirkkoherra Ulrik Sandell.

Kirkkoherra Ulrik Sandell ja kanttori Heli Peitsalo kutsuvat tv-jumalanpalveluksiin pääsiäisenä.

Kauniaisista televisioidut jumalanpalvelukset eivät ole olleet kovinkaan tavallisia.

– Olen ollut kymmenen vuotta seurakunnassa, ja minun aikanani ei seurakunnan jumalanpalveluksia ole televisioitu. Arvelen, että viimeksi tällaista tapahtui 12-13 vuotta sitten. Joten kovin usein niitä ei ole ollut. Radiolähetyksiä sen sijaan on ollut useammin, hän sanoo.

Pandemian takia jumalanpalvelukset nauhoitetaan etukäteen aiemmin pääsiäisviikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *