| YLEINEN - ALLMÄN

Käsipallo: GrIFK miehet pronssiotteluun

Riihimäen Cocks ei antanut GrIFK:lle mahdollisuuksia välierissä ja marssi vakuuttavasti finaaliin. Pahaan loukkaantumiskierteeseen ajautunut GrIFK jatkaa kauttaan pronssiotteluilla.

Grankulla IFK:n miesten joukkueen välieräsarja Riihimäen Cocksia vastaan oli murheellinen eikä jatkoon menijästä ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Ennakkosuosikki Cocks otti lopulta kolme suurinumeroista voittoa Teemu Tammisen johdolla ja menee ansaitusti finaaliin. Tamminen oli ottelusarjan paras pelaaja ja teki peräti 33 maalia kolmessa ottelussa.

Atte Pakarinen (GrIFK) valittiin SM-liigan helmikuun tähtipelaajaksi.

GrIFK lähti välieräsarjaan vaikeista lähtökohdista, kun maajoukkuemiehet Richard Sundberg sekä Anthony Hellakoski olivat loukkaantumisten takia sivussa. Kun ensimmäisessä välierässä loukkaantui vielä Robin Granlund, joutui GrIFK turhan kovaan paikkaan. Kolme maajoukkuemiestä katsomossa ja vastassa sarjan kovavireisin joukkue – se oli liian kova este ylitettäväksi tällä kertaa. 

Grankulla IFK:n kausi jatkuu siis taistelulla pronssimitalista. Himmein mitali ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella ja vastaan asettuu häviäjä BK-46Dicken välieräparista. Riippumatta kumpi joukkueista tulee vastaan, on GrIFK nykyisessä loukkaantumistilanteessaan haastaja.

Tulokset:

31.03 Cocks – GrIFK 33-23

03.04 GrIFK – Cocks 14-36

07.04 Cocks – GrIFK 26-14

GrIFK:n tulevien pronssiotteluiden ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *