| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Pandemia jonkin verran helpottumassa

Pääkaupunkiseudulla ja Kauniaisissa koronaviruspandemia on tiukkojen rajoitustoimien ansiosta jonkin verran helpottumassa, mutta edelleen leviämisvaiheessa. Yhteensä 202 henkilöllä on todettu koronavirustartunta Kauniaisissa. 

– Viimeisten kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 9 henkilöllä ja viimeisen viikon aikana 4 henkilöllä, kaupunki tiedottaa.

Tartuntoja on viime viikkoina todettu enemmän nuoremmissa ikäluokissa ja tavallisin jatkotartunnan aiheuttaja on kotona perheen sisäinen altistuminen. Tartunnan saaneet tavoitetaan saman vuorokauden aikana. Testiin pääsee nopeasti ja tuloksen saa vuorokauden sisällä.

Perjantaina päätettiin, että Kasavuoren koulu, Hagelstamska skolan ja lukiot siirtyvät hybriidimalliin, jossa lähiopetus ja etäopetus vuorottelevat 12.4.2021 alkaen.

Koulut tieottavat lähemmin koulukohaisista järjestelyistä Wilman kautta.

Koronarokottaminen etenee Kauniaisissa THL:n suunnitelman mukaisesti: jo yli 20 % rokotettavista on saanut 1. rokotteen ja yli 70-vuotiasta on rokotettu 85 %.

– Pääsemme aloittamaan koko väestön 60–64-vuotiaiden (1957-1961 syntyneet) rokotusajanvaraukset keskiviikkona 14.4., kaupunki ilmoittaa.

Tilannetietoa koronarokotuksista saat Koronarokotukset-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *