| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Yksittäisiä koronatartuntoja Villa Bredassa ja kotihoidossa

Villa Bredan asumisyksikön ja kotihoidon yksittäisillä työntekijöillä on todettu koronatartunta, kaupunki tiedottaa nettisivuillaan.

Työntekijät on asetettu karanteeniin ja he ovat jääneet pois töistä.

– Villa Bredan asumisyksikön yhdessä ryhmäkodissa on joitakin koronatartunnalle altistuneita asukkaita. Heidät on asetettu karanteeniin. Ryhmäkodin asukkaiden läheisiin ja omaisiin on oltu yhteydessä, kaupunki toteaa.

Kotihoidon asiakkaista 13 on altistunut koronatartunnalle ja osa heistä on saanut koronatartunnan. Heidät on asetettu karanteeniin. Kauniaisten tartuntatautiyksikkö on ollut yhteydessä kaikkiin altistuneisiin ja tartunnan saaneisiin.

– Vaikka koronatartuntatilanne on rauhoittunut Kauniaisissa viime viikkojen aikana, kuten muuallakin pääkaupunkiseudulla, kaikki toimet tartuntojen vähentämiseksi ovat edelleen tarpeen. Virusmuunnokset tarttuvat erittäin herkästi ja koronatilanne ei ole vielä ohi, kaupunki muistuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *