| KAUPUNKI - STADEN

Viides pod-jakso on nyt valmis

Kauniaisten historiasta on yhteensä tehty viisi jaksoa pod-muodossa, ja ne löytyvät kaupungin kotisivuilta ruotsiksi. Podin taustalla ovat Clara Palmgren ja kaupungin kulttuurituottaja Cecilia McMullen.

Clara Palmgren kertoo, että oli riemastuttavaa yrittää muistella asioita lyhyissä jaksoissa.

– Kauniaisissa on paljon ilon- ja ylpeydenaiheita. Kaupungissa ymmärrettiin jo varhain antaa tilaa lapsille ja luonnolle arvoa. Kauniaisten paikallishistoria on huomionarvoista. Sitä se on enemmän kuin tiesi tai edes osasi arvioida, hän sanoo.

Miten nämä on otettu vastaan?

– Minun saamani suora palaute on ollut hyvin myönteistä. Kuuntelijat ovat ilahtuneet iloisesta sävystä ja haluavat kuulla mielellään lisää. Olen hyvin kiitollinen Cecilia McMullenille aloitteellisuudesta ja hänen kiinnostuksestaan, Clara Palmgren sanoo.

Onko jatkoa luvassa?

– Tämä projekti koostui panostuksesta viiteen jaksoon, ja sen me olemme tehneet ja saaneet valmiiksi, Cecilia McMullen kertoo.

Julkaistaanko historiallisia podeja myös suomeksi?

– Siihen tähtään. Ei samalla lailla tai samalla tavoitteella, mutta tavoitteena on luoda materiaalia podin muodossa myös heille, jotka eivät pystyneet ottamaan osaa tähän projektiin.

https://detvarpodcast. podbean.com/

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *