| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

GrIFK-fotboll: Granis nya tränare är Jens Mattfolk

Jens Mattfolk, 40, är  GrIFK:s nya tränare i Tvåan, meddelar klubben.

Jens Mattfolk är ursprungligen från Närpes och har en stark spelarbakgrund i Närpes Kraft, som han spelat i Ettan och Tvåan med.

Numera bor han i Ekenäs och han har varit med i Ekenäs fotbollskretsar ända sedan 2007, alltså nästan 15 år.

Jens har varit tidigare varit bl.a. första tränare i EIF:s herrlag.

– Jag vill utbilda mig mera som tränare. Att vara tränare på t.ex. högsta nationella nivån skulle vara tidskrävande för både mig och familjen. Jag är nöjd av att vara med i GrIFK nu och jag är väldigt motiverad över att komma till Grani. Grani har alltid varit minst ett bra lag i Tvåan och man har lyckats spela med sina styrkor, säger han i en intervju för klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *