| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Julöppning i Grankulla på torsdag

Julöppningen i Grankulla ordnas torsdagen den 2.12 i centrum, i köpcentret och utanför på torget. Evenemanget startar redan från klockan 12 på dagen med marknadsbord. Annat program blir det från klockan 17.

– När det gäller restriktionerna på grund av coronapandemin så kan vi nog ordna ett säkert evenemang, ifall det inte blir ännu snävare restriktioner, säger stadens informatör Markus Jahnsson som är en av dem som håller i trådarna för julöppningen.

På programmet står bland annat barnkör, julsånger och Grankullas Lucia. Under evenemanget premieras också Årets företagare i Grankulla. I år har Grankullaborna själva fått rösta på vem de vill att ska få utmärkelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *