| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Pääkaupunkiseudun koordinointiryhmän linjaukset voimassa myös Kauniaisissa

Kauniaisten kaupungin valmiusjohtoryhmä on tänään 22.12. linjannut, että PKS-koordinaatioryhmän eiliset suositukset ja linjaukset ovat voimassa Kauniaisten kaupungissa. Linjaukset ja suositukset koskevat mm. sisäliikuntatiloja, harrastetoimintaa ja yleisiä oleskelutiloja.

– Tiedotamme tarkemmin rajoituksista kotisivulla eri toimintojen kohdalla. Joulunajasta huolimatta suositellaan myös välttämään yksityistilaisuuksia ja rajaamaan tapaamiset omaan lähipiiriin, kaupunki kirjoittaa nettisivuillaan.

Maan hallitus on linjannut uusista rajoituksista ja muista tarvittavista toimenpiteistä. Nämä koskevat mm. koronapassin käyttöä, ravintoloiden aukioloaikoja ja esim. korkeakoulujen siirtymistä etäopetukseen 16.1.2022 saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *