| YLEINEN - ALLMÄN

4 kysymystä Kauniaisista, 50 vuotta

Kauniainen täyttää tänä vuonna 50 vuotta kaupunkina. Miten pitkälle juhlien suunnitelmat ovat edenneet, tiedottaja Markus Jahnsson?

– Suunnitelmat ovat vielä auki. Pandemia on häirinnyt suunnittelua, mutta kevään aikana ne pääsevät käyntiin kaupungin erilaisissa toimissa. Avaamme myös nettisivut vuotta varten.

Olet myös pyytänyt kaupunkilaisilta näkökulmia ja ideoita. Ovatko kaupunkilaiset aktivoituneet asiassa?

– Valitettavasti eivät toistaiseksi, mutta minulle voi mieluusti lähettää ajatuksia, toivomuksia ja ideoita, joita itse kullakin on. Mielellään myös ehdotuksia, jos joku yhdistys tai vastaava haluaa esittää jotain mukavaa kaupunkilaisille.

Ajatuksena on, että 50-vuotisjuhlat osuvat yhteen Granipäivän kanssa toukokuussa. Onko jo olemassa suunniteltua ohjelman osaa, josta voit kertoa?

– Kyllä, Granipäivään 19.5. tähtäämme, ja silloin meillä on enemmän osia koossa perinteisten markkinoiden ohella keskustassa. Suunnittelu alkaa kunnolla ensi kuussa, kun alamme nähdä miten pandemia ja rajoitukset toivottavasti helpottuvat.

Miltä Granipäivän suunnitelmat ylipäätään näyttävät. Kuinka moni on jo varannut paikan, kun päivä ensi kertaa järjestetään kaupungin uudella torilla?

– Alustavia kyselyjä on tullut, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *