| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kokoomus ja RKP jakoivat paikkansa hyvinvointialueella – Veronica Rehn-Kivi alueen hallitukseen, Satu Mollgren hallituksen varajäseneksi

Sekä kokoomus että RKP ovat nyt päättäneet hyvinvointialueen hallituksen ja lautakuntien varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtajaksi esitetään kansanedustaja Mia Laihoa ja aluevaltuuston puheenjohtajaksi työelämäprofessori Jarno Limnelliä Espoosta. 

Aluevaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtajaksi ovat nousemassa puolestaan Henrik Vuornos ja Mervi Katainen Espoosta. Kataiselle esitettävä 3. varapuheenjohtajan tehtävä on jaettu sosialidemokraattien kanssa ja koskee valtuustokauden jälkimmäistä puolikasta.

Aluehallituksen jäseniksi esitetään Ville Laaksoa, Emma-Stina Vehmasta ja Pia Kaumaa Espoosta, Mikko Piirtolaa Lohjalta, Anna Sahiluomaa Kirkkonummelta ja Arja Uusitaloa Vihdistä. Kaumalle esitettävä jäsenyys on jaettu keskustan kanssa ja koskee jälkimmäistä puolikasta. Satu Mollgren (Kauniainen) on ehdolla Kauman varajäseneksi, eli myös Mollgrenin jäsenyys on jaettu keskustan kanssa ja koskee jälkimmäistä puolikasta.

RKP:stä ehdolla varsinaisiksi jäseniksi hallitukseen ovat Henrik Wickström (Inkoo, 2. varapuheenjohtaja), Veronica Rehn-Kivi (Kauniainen) ja Johan Lassus (Espoo). 

Kauniainen saa myös edustajia lautakuntiin. 

Päivitetty 13.30.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *