| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kauniaisten Yrittäjät etsii työtä ukrainalaisille

Kauniaisten Yrittäjät ry haluaa omalta osaltaan madaltaa Suomeen sotapakolaisina asettuvien aikuisten ukrainalaisten yhteiskuntaan sopeutumista. Yhdistys alkaa nyt aktiivisesti etsiä työtä ukrainalaisille.

– Toivomme, että mahdollisimman moni Kauniaisten talousalueella työntekijöitä etsivä yritys ja Kauniaisiin asettuva työtä tarvitseva ukrainalainen kohtaavat avustuksellamme, yhdistyksen puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen toteaa.

Yrittäjien yhteydenotot ja kyselyt Kauniaisiin asettuneiden ukrainilaisten ammattiosaamisesta synnytti tarpeen kohtauttaa yrittäjät ja työtä etsivät ukrainalaiset. 

– Alusta asti oli selvää, että autamme siinä missä voimme. Tapa miten autamme tuli tarpeesta, Kia Katarina Järvinen sanoo ja jatkaa:

– Alamme nyt yhdistyksenä aktiivisesti etsiä työtä ukrainalaisille ja saattaa heitä yhteen henkilökuntaa tarvitsevien yrittäjien kanssa. Ohjeistus löytyy kotisivuillamme kolmella kielellä. Suomeksi, englanniksi ja ukrainaksi. 

Ukrainaksi tekstin käänsi perhe, joka on tullut Kauniaisiin muutama viikko sitten. 

Lue lisää: https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/kauniaisten-yrittajat/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *