| YLEINEN - ALLMÄN

Kaupunki: Kole ry voitti osallistuvan budjetoinnin äänestyksen

Tämän vuoden osallistuvan budjetoinnin äänestyksen voittava ehdotus on tuen jatkaminen Kole r.y:lle.

Kauniaisten kaupunki varasi tälle vuodelle 15 000 euroa osallistuvaan budjetointiin. Kaupunki keräsi verkon kautta Kauniaislaisilta ideoita, mihin varattu raha voitaisiin käyttää Kauniaisissa. Viime vuonna voittoehdotukseksi valittiin Kole ry:n tukeminen avustuksella, ja aikaisempina vuosina kohteiksi on valittu soutuveneet Gallträskille sekä keskusurheilukentän ulkokuntosalivälineet.

Kole ry (Kauniaisten omaehtoisen liikkumisen edistäjät ry) haluaa kannustaa kansalaisten omaehtoista ulkona liikkumista ja urheilua Kauniaisten alueella.

Äänestyksessä annettiin yhteensä yli 300 ääntä. Kole ry:n tuen jatkaminen -ehdotus keräsi 33,2 % kaikista äänistä. Toiseksi eniten ääniä sai ehdotus keskusta-alueen aktivointia tapahtumilla, esimerkiksi ulkoilmakonsertti koko perheelle, kilpailuja, teemafestivaali yms (19,2 %). Kolmanneksi tuli ehdotus Ulkokuntoiluvälineet laskettelurinteen alatasanteelle (17,9 %) ja muut ehdotukset saivat kukin 2-13 prosenttia vastauksista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *