| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Rehn-Kivi ja Mollgren Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuehallitukseen

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue aloitti ensimmäisen toimintakautensa maanantaina (7.3.) Espoon Dipolissa pidetyllä valtuuston kokouksella.

RKP:n kansanedustaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Veronica Rehn-Kivi iloitsee valinnastaan kaksikielisen hyvinvointialueen ensimmäiseen aluehallitukseen. Hänet valittiin maanantaina varsinaiseksi jäseneksi. 

– Sosiaali- ja terveydenhuolto- sekä pelastustoiminta on yhteiskunnan peruspilareita ja tehtävämme on nyt rakentaa organisaatio, joka pystyy varmistamaan, että palvelu toimii parhaalla mahdollisella tavalla kaikille alueen asukkaille. Meidän tulee katsoa Länsi-Uuttamaata kokonaisuutena ja taata hyvä hoito ja huolenpito koko alueelle. Kymmenen kuntamme välillä ei enää saa olla erottavia rajoja, vaan palvelun pitää toimia yhtä hyvin asukkaan asuinpaikasta tai äidinkielestä riippumatta, Rehn-Kivi sanoo lehdistötiedotteessa.

Satu Mollgren (kok.) Kauniaisista toimii hallituksen varajäsenenä 7.3.2022-30.9.2023.

Luottamustoimia Kauniaisille

Kauniainen sai 7.3. myös edustajia lautakuntiin:

  • Satu Mollgren, Palvelu- ja resurssilautakunta, varsinainen jäsen (varajäsen Ritva Häyrinen-Immonen).
  • Kokoomuksen Tapani Ala-Reinikka, Tarkastuslautakunta (varajäsen Olavi Filppula).
  • RKP:n Fredrik Waselius, Kansalliskielilautakunta, varajäsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *