| YLEINEN - ALLMÄN

Granin Lähiapu ry:n ruokakeräys onnistui yli odotusten

Granin Lähiapu ry järjesti torstaina 7.4. ruoan keruuta nyt Kauniaisiin muuttaneille ukrainalaisille kauppakeskuksessa. Lisää keräyspäiviä on tulossa myöhemmin.

 

​​– Granin Lähiavun ruokakeräys Kauniaisissa Työväen Akatemiassa asuville ukrainalaisille onnistui yli odotusten: kerääjien tarkoitus oli olla ostoskeskuksessa klo 11-17 välisen ajan, mutta kun 2,5 tuntia oli mennyt oli kaikki tarvittava jo kerätty, Aila Thurin Granin Lähiavusta toteaa.

Granin Lähiapu ry järjestää ruoan keruuta nyt Kauniaisiin muuttaneille ukrainalaisille. Kuvassa Siw Lindholm-Winqvist och Wim Zilliacus.

Kauniaisiin on lähiaikoina tulossa lisää pakolaisia Ukrainasta ja seuraavat ruokakeräyspäivät ovat:

tiistai 12.4. 

perjantai 22.4

perjantai 29.4.  

Keräykset aloitetaan klo 11.00 ja toimintaa jatketaan niin kauan, kunnes toivotut määrät toivottuja tuotteita ovat kasassa, joten keräys voi loppua jo ennen klo 17:aa, mikä on suunniteltu loppumisajaksi.

Aila Thurin Granin Lähiavusta kiittää kaikkia osallistuneita lahjoittajia ja hänen mielestään kaikki voivat olla ylpeitä suuresta auttamishalustaan. Myös ukrainalaiset lähettivät suuret kiitokset saamastaan avusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *