| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kauniaisten kirkko remonttiin

Kauniaisten kirkko suljetaan 19.4.2022 remontin ajaksi.

Kirkko on Kristian Gullichsenin suunnittelema ja se on valmistunut vuonna 1983. Lähes 40 vuoden ikäinen kirkko on ikäisekseen hyväkuntoinen, mutta tiettyjä rakenteellisia kunnostustoimia on jo välttämätöntä tehdä.

– Kirkon korjaustoimia on suunniteltu jo muutaman vuoden ajan. Sitä varten on toteutettu kattava kuntotutkimus, hankesuunnitelma sekä korjauksen toteutussuunnitelmat, seurakunnasta todetaan.

Korjaushanke jaetaan kahteen osaan: ensimmäisessä vaiheessa korjataan kirkon maanvastaiset rakenteet, uusitaan talotekniikkaa ja tiivistetään sisäpuolisia rakenteita kirkon, virasto- ja kerhorakennuksen osalta.

Ensimmäisen vaiheen on tarkoitus valmistua vuoden 2022 aikana. Toisen vaiheen korjausrakentamisesta päätetään erikseen, kun ensimmäinen vaihe on valmistunut.

Kauniaisten kirkon korjaustoimien ensimmäinen vaihe alkaa pääsiäisen jälkeen. Kirkko suljetaan 19.4.2022 remontin ajaksi. Tavoitteena on, että toiminta voi palata kirkkoon jälleen lokakuussa 2022. Seurakuntien toiminta toteutetaan remontin aikana pääsääntöisesti Sebastoksen kappelissa ja toimitilassa, sekä Kauniaisten metodistikirkossa (Betlehemskyrkan).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *