| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Sähköposti toimii taas – Tutkimukset jatkuvat

Kaupungin sähköpostiliikenne toimii taas. Kaupunginjohtajan mukaan ei vielä varmuudella voida sanoa mikä taho on ollut hyökkäyksen takana.

Kauniaisten sähköpostit suljettiin varotoimenpiteenä, koska kauniainen.fi -osoitteista oli lähetetty runsaasti kalasteluviestejä viime viikolla.

– Turvallisuuden takaamiseksi on asennettu uusi sähköpostipalvelin ja tämän takia sähköposti on ollut pois käytöstä tämän viikon aikana, kaupungin tiedottaja Markus Jahnsson kertoo.

Kaupunginjohtaja Christoffer Masarin mukaan ei vielä varmuudella voida sanoa mikä taho on hyökkäyksen takana. 

– Valitettavasti ei. Ei voida myöskään varmuudella tietää onko kaupunki ollut kohteena vai onko hyökkäys ollut sattumanvarainen. 

Masarin mukaan on täysin mahdollista, että kaupunki ei koskaan saa täyttä kuvaa siitä mitä on tapahtunut ja kuka on kaiken takana. 

– Mutta tutkimukset jatkuvat, hän toteaa. 

Asiasta on myös tehty ilmoitus poliisille. 

Viestit tai kalenterikutsut, jotka on lähetetty 5.-12.5. välisenä aikana, eivät ole tulleet perille ja ne pitää lähettää uudelleen. Tämä koskee myös Kaunis Grania.

– Tällä hetkellä meillä ei ole pääsyä vanhoihin (ennen 5.5. lähetettyihin) viesteihin ja kalenterimerkintöihin, Jahnsson sanoo.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *