| YLEINEN - ALLMÄN

Kauniaisten kirkon remontti kohta valmis

Kauniaisten kirkon remontti on loppusuoralla.

Ensimmäiset jumalanpalvelukset on tarkoitus pitää Kauniaisten kirkossa pyhäinpäivänä la 5.11. klo 10 messu (suom. srk.) ja klo 12 messu (svenska förs.) sekä su 6.11. klo 12 kaksikielinen messu. Muu toiminta siirtyy sen jälkeen vähitellen marraskuun kuluessa kirkon tiloihin.

Ajantasaiset tarkemmat ajat ja paikat jumalanpalveluksista ja muista tilaisuuksista löytyvät seurakuntien kotisivuilta lähempänä ajankohtaa.

Kirkko suljettiin huhtikuussa remontin ajaksi. Seurakuntien toiminta toteutettiin remontin aikana pääsääntöisesti Sebastoksen kappelissa ja toimitilassa, sekä Kauniaisten metodistikirkossa (Betlehemskyrkan).

Kirkko on Kristian Gullichsenin suunnittelema ja se on valmistunut vuonna 1983.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *