| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Kasavuoren metsässä suoritetaan metsänhoitotoimenpiteitä

Yksityisten maanomistajien toimesta aloitetaan tällä viikolla Kasavuoren metsässä harvennustöitä kuntopolun pohjoispuolella noin 8 hehtaarin kokoisella alueella. Työt kestävän noin viikon, kaupunki ilmoittaa.

Vanhempi kuusikanta alueella kärsii tuhohyönteisistä ja estääkseen niiden leviämistä laajemmalle alueelle, tullaan alueelta suorittamaan kuusien poimintaluonteista poistoa, kaupunki toteaa. Mäntyjä, lehtipuita sekä nuorempia kuusia ei tulla poistamaan alueelta. Toimenpiteelle on myönnetty maisematyölupa.

– Metsäkoneet eivät tule liikkumaan kuntopolulla, mutta yleisöä pyydetään välttämään liikkumista toimenpidealueella harvennustöiden aikana, kaupunki ilmoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *