| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kotipizza lanserar en ny Grani Skagen-pizza till Granidagen

Från och med Granidagen den 25 maj kommer Kotipizza-restaurangen i Grankulla att erbjuda en ny pizza vid namn Grani Skagen. Det var uttryckligen Granidagen som gav inspiration till en egen pizza för staden.

Den nya pizzan kombinerar färska råvaror med friska smaker av havet.

– Vad skulle vara ett bättre sätt att fira än att ge Grankulla sin egen pizza, säger Pasi Rajala, ny Kotipizza-företagare i Grankulla.

På Grani Skagen-pizzan finns färsk rödlök, Skagenröra, sikromsmousse, räkor, dill och dillolja.

Kotipizzas kreativa chef Risto Mikkola och den nya företagaren i Grankulla, Pasi Rajala har skapat en ny pizza för Graniborna. Tanken utgick från kräftskivor och högkvalitativa råvaror.

– Pizzans smakfulla helhet förfinas med Kotipizza-ost och en citronmajonnäs som fungerar som pizzabas. Pizzan har en surdegsbotten utvecklad av Kotipizza, och den kan nu avnjutas först hos Kotipizza i Grankulla, sägs det i ett pressmeddelande.

Kotipizzas kreativa chef Risto Mikkola samt den nya entreprenörsduon i Grankulla, Pasi Rajala och Kati Rusanen, har tillsammans skapat pizzan för de lokala invånarna.

– Tanken utgick från kräftskivor och högkvalitativa råvaror. Grani Skagen-pizzan kombinerar läckra smaker på pizzan som är både välsmakande och unika. Denna pizza är verkligen ett havsinspirerat fyrverkeri. Jag vågar lova att många kommer att bli förälskade i den nya pizzan, säger Mikkola.

Den nya Skagen-pizzan kommer att säljas endast på Kotipizza i Grankulla från och med den 25 maj. Pizzan finns på restaurangens meny under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *