| YLEINEN - ALLMÄN

GraniAid keräsi yli 11 000 euroa hyväntekeväisyyteen

Hyväntekeväisyystapahtuma Grani Aid sai jälleen Granin asukkaat kerääntymään torille ja keräämään varoja paikallisille nuorille sekä ukrainalaisille pakolaisille. Tapahtuman aikana saatiin kasaan yli 11 000 euroa hyväntekeväisyyteen.

– Nämä ovat ihan valtavia summia, emmekä voi tarpeeksi tästä osallistujia kiittää. Voi hyvin sanoa, että meillä granilaisilla on todellakin sydän paikallaan. Yhdessä on ihana auttaa, GraniAID:n ”isä” Antti Harsunen kiittelee Facebookissa.

Kerätyt varat jaetaan paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön Grani Lähiapu ry:n toimesta. 

Illan aikana lavalle nousi paikallisia, kansallisia ja jopa kansainvälisiä taiteilijoita. Illan suuri tähti oli Redrama eli Lasse Mellberg, joka astui lavalle viimeisenä.

GraniAid järjestettiin 24.8.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *