| KULTTUURI -

5 tärppiä Musiikkijuhlien monipuolisesta ohjelmasta

Tässä 5 tärppiä Musiikkijuhlien monipuolisesta ohjelmasta.

 

 

Koko perheen hulvaton musiikkiteatteriesitys Red Nose Companyltä

Vuoden teatterina 2023 palkittu Red Nose Company tuo musiikkijuhlille suositun klovniduonsa. Frankenstein on yhdistelmä komediaa, tarinankerrontaa, improvisaatiota ja elävää musiikkia. Vuorovaikutus yleisön kanssa tekee jokaisesta näytöksestä erilaisen ja yllättävän. Esityksen monet tasot herättävät hilpeyttä ja haikeutta katsojissa ja sen välitöntä tunnelmaa on usein verrattu stand upiin. Kaksikielinen esitys on suunnattu erityisesti alakoululaisille ja heidän perheilleen, mutta sopii kaikenikäisille.

Pe 3.11. klo 17 Uusi Paviljonki

Pianisti-säveltäjä Olli Mustosen odotettu vierailu

Olli Mustosen persoonassa toiminta kapellimestarina, pianistina ja säveltäjänä yhdistyy kokonaisvaltaiseksi muusikkoudeksi harvinaisella tavalla. Musiikkijuhlien konsertissa hän esiintyy yhdessä Jan Söderblomin kanssa, ohjelmassa on Mustosen, Beethovenin ja Prokofjevin musiikkia. Yleisö pääsee tapaamaan duon jo ennen konserttia, jolloin keskustellaan otsikolla ”Ihmeellinen partituuri”.

La 4.11. klo 18 ja klo 19 Uusi Paviljonki

Rentouttava liikuntatuokio tähtitanssija Minna Tervamäen kanssa

Lempeää liikettä ja kaunista musiikkia yhdistävä liikuntatuokio sopii kaikille kehoille. Musiikista vastaa paikan päällä ILOA-kvartetti.

To 2.11. klo 18 Uusi Paviljonki

Hilpeää kansanmusiikkia huviloilla

Figelit-trion konsertti Villa Bensowilla on jo loppuunmyyty, mutta vielä on tilaa Villa Pelanderilla (Työväen Akatemia), jossa kuullaan myös kulttuurineuvos Clara Palmgrenin tarinoita huvilan historiasta.

Ti 31.10. klo 18 Villa Pelander

Psykologi Julia Korkmanin kiehtova esitelmä luovasta muististamme

Miksi muistamme tapahtumat ja yksityiskohdat niin eri tavoin? Kuinka pitkään jonkin asian voi muistaa? Kork-
man valaisee muistin toimintaa käyttäen useita, todellisia oikeustapauksia esimerkkeinä.

Su 5.11. klo 15.30 Uusi Paviljonki

Muista myös huippusopraano Anu Komsi ja Marzi Nyman 30.10., jousikvartettien aatelinen Kamus 28.10., elo-
kuvamaista äänimaisemaa maalailevat Peltomaa Fraanje Perkola 3.11., monitaiteinen CHANGEnsemble 5.11. ja dokumenttielokuva Kaija Saariahosta 27.10.

Liput nyt myös kaupungintalolta

Musiikkijuhlien liput ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa ja palvelupisteissä, kuten R-kioskeilla. Uutuute-
na liput ovat myynnissä korttimaksulla nyt myös kaupungintalolla ma-pe klo 8.00–15.45 sekä ti-to iltaisin klo 17.00-19.30. Festivaalin aikana lipunmyyntipiste avataan tapahtumapaikoilla tuntia ennen tilaisuutta, mikäli lippuja on jäljellä. The Real Groupin lisäkonsertti toteutuu su 29.10. klo 14. Ajantasainen tieto
löytyy festivaalin nettisivuilta kauniaistenmusiikkijuhlat.fi.

Kauniaisten musiikkijuhlat 27.10.–5.11. ”Ihmeellinen mieli” Tapahtumapaikat: Uusi Paviljonki, Kauniaisten kirkko, Villa Bensow, Villa Pelander, Villa Gyllenberg (Helsinki), Ateljee Kukkapuro.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *